Takimi i tyre në Pallatin e Sportit "Bolshoi" përfundoi me rezultatin 5:2 (2:0, 1:2, 2:0) në favor të rusëve, ndër të cilët gola shënuan Aleksandër Oveçkin (Alexander Ovechkin), Evgenij Mallkin (Evgeni Malkin), Ilia Kovalçuk (Ilya Kovalchuk), Valeri Njiçushkin (Valery Nichushkin) dhe Anton Bjellov (Anton Belov).

Ndeshjen tjetër të turneut ekipi rus do ta mbajë në 15 shkurt kundër ekipit të SHBA-së.