Viktor An (Viktor Ahn), Semion Elistratov, Vladimir Grigoriev dhe Rusllan Zaharov (Ruslan Zakharov) dolën të parët në gjysmëfinale dhe u kualifikuan në këtë mënyrë finale. Rivalë të rusëve do të jenë ekipet e Holandës, Kazakistanit dhe Kinës. Garat për medalje në këtë disiplinë do të zhvillohen më 21 shkurt.