Rezultati i Tatiana Vollosozhar dhe Maksim Tranjkov, i vendosur martën, ishte 84.17 pikë. Rekordi i mëparshëm botëror i përkiste gjithashtu çiftit Vollosozhar-Tranjkov. Ai ishte 83.98 pikë dhe u vendos prej patinatorëve rusë në Kampionatin Evropian të vitit 2014 në Budapest.