"Ky është një numër rekord i lindjeve të përditshme të fëmijëve për 10 vitet e fundit", - u tha gazetarëve kryemjekja e qendrës. Sipas fjalëve të saj, në vetë natën olimpike kanë lindur shtatë fëmijë: 4 djem dhe 3 vajza. Ndërsa një djalë erdhi në jetë pikërisht në minutën e fillimit të ceremonisë së hapjes së Olimpiadës, në 20:14 sipas orës së Moskës.