"Rusia ka ofruar kamionë dhe pajisje të tjera, ka siguruar një mbështetje të qenësishme financiare. Ajo jep një kontribut të rëndësishëm edhe në organizimin e ndërveprimit me qeverinë siriane", - theksoi Sigrid Kaag.