"Me thënë të drejtën, kur takohemi në konferenca, ne kemi mirëkuptim të plotë të ndërsjelltë. Ne bëjmë shumë shaka me njëri-tjetrin dhe shkëmbejmë aktivisht pikëpamje dhe informacion", - tregoi Obama.

Përveç kësaj, Lideri i SHBA-së deklaroi se Putin "ka kuptuar nevojën e bashkëpunimit me Uashingtonin, pavarësisht ekzistencës së dallimeve të mprehta midis Kremlinit dhe Shtëpisë së Bardhë".