Të tilla janë rezultatet e shprehura sot të "Rejtingut Botëror 2013", në hartimin e të cilit morën pjesë 175 agjenci informative dhe media të lajmeve.

Kryetari i shtetit rus ka marrë 133 nga 175 votat e mundshme.

Në treshen e parë të kryesuesve të listës së ratings u përfshinë gjithashtu Papa i Romës Françesku dhe Kancelarja gjermane Angela Merkel.

Më parë Vladimir Putin u pozicionua në vendin e parë në renditjen e revistës "Forbes".