U diskutua gjithashtu edhe bashkëpunimi dypalësh.

Përveç kësaj, liderët e dy vendeve folën për Lojrat e ardhshme në Soçi. Cameron i uroi Putinit dhe të gjithë organizatorëve të Olimpiadës Dimërore 2014 një zhvillim sa më të suksesshëm të saj.