Si rezultat një pjesë e tyre morën të gërvishtura prej leopardit, ndërsa njëri madje një kafshim në gju.

Presidenti në timonin e makinës ruse të markës "Niva" erdhi në Qendrën e shtimit dhe rehabilitimit të leopardit Persian në Soçi. Pasagjerë të Putinit u bënë Kreu i Komitetit Olimpik Ndërkombëtar (KON/IOC), Thomas Bach, dhe Kryetar i Komisionit Koordinues për përgatitjen e Lojrave në vitin 2014, Jean-Claude Killy.

Duam t’ju kujtojmë se Leopardi është një nga maskotat e Lojrave Olimpike në Soçi.