"Autoritetet ruse e kuptojnë për mrekulli përgjegjësinë e madhe që kanë marrë mbi vete me organizimin e Olimpiadës në vend, - vuri në dukje Lideri i Amerikës. - Ato e perceptojnë qartë se ekzistojnë kërcënime potenciale. Dhe ne i koordinojmë përpjekjet tona me to".

Lojrat Olimpike Dimërore do të startojnë në Soçi më 7 shkurt. Atje ka mbërritur tashmë ekipi përfaqësues i Shteteve të Bashkuara - më i madhi përkatësisht numrit të njerëzve të përfshirë në të - 230 vetë.