"Ne e diskutuam në mënyrë mjaft të thelluar situatën mbizotëruese në negociatat ndërsiriane. Ramë dakord se ne duhet, së pari, të forcojmë kooperimin midis nesh dhe të rrisim presionin për të siguruar që palët konfliktuese siriane të bashkëveprojnë në mënyrë më aktive dhe të gjejnë një kompromis", - njoftoi bashkëbiseduesi i Agjencisë.

Bisedimet midis delegacioneve të qeverisë dhe opozitës siriane po mbahen në Gjenevë që nga 22 janari.