Xheli FLEXISEQ, i cili nuk ka në përbërjen e tij lëndë narkotike, do të jetë ilaçi i parë në Britaninë e Madhe ndër medikamentet që shiten pa një recetë, i cili është krijuar me përdorimin e teknologjive të sferës së nanofizikës.

"Kjo ngjarje demonstron qartë se si bashkëpunimi i Britanisë së Madhe dhe Rusisë ndihmon biznesin britanik dhe nxit rritjen e ekonomisë në Mbretërinë e Bashkuar", - tha David Cameron.