Zhurma dhe pikasja e kryqëzorëve submarinë raketorë rusë të brezit të katërt do të reduktohet deri në 3 herë.

Në materialin e ri të veshjes së nëndetëseve do të inkorporohen sensorë aktivë dhe pllaka polimere piezoelektrike, që do të neutralizojnë sinjalet e hidrolokatorëve, duke përcaktuar frekuencën e tyre dhe duke dërguar sinjalin e daljes përpara në fazën e kundërt.