"Unë nuk disponoj kurrfarë informacioni për këtë. Unë kurrë nuk kam parë asgjë të kësaj natyre me sytë e mi. Unë bëra një sërë pyetjesh mbi këtë temë, por në përgjigje të tyre nuk pasoi kurrgjë", - deklaroi Feinstein.

Më parë me konfirmimet, se Snowden kinse ishte person i rekrutuar nga inteligjenca ruse dhe vepronte sipas udhëzimeve të saj, doli në një emision të televizionit lokal Kryetari i Komitetit të Inteligjencës, pranë Dhomës së Përfaqësuesve të SHBA-së, Michael Rogers.