Rasti i tij është në hetim e sipër që nga vera e kaluar, kurse tani ai i është dorëzuar gjykatës. Pasuria e familjes së biznesmenit është vlerësuar në 3.12 miliardë $.

Kompania "Gold Mantis" ka marrë pjesë në zbatimin e projekteve më të mëdha të ndërtimit në vitet e fundit. Ndër to mund të përmenden ndërtimi i stadiumit të famshëm kryesor të Olimpiadës verore të vitit 2008 "Foleja e zogjve" në Pekin dhe Qendra Kombëtare e Arteve Interpretative po në kryeqytetin kinez.