"Unë falenderoj Presidentin e Federatës Ruse Vladimir Putin për shkëmbimin e sinqertë dhe të ndershëm të pikëpamjeve që u mbajt në lidhje me të gjitha çështjet. Jam mëse i bindur se BE-ja dhe Rusia do të punojnë mbi këtë bazë dhe në të ardhmen", - tha Rompuy.