Aktivitete kulturore do të zhvillohen në dhjetra platforma skenike, ndërsa do të përfshihen në to rreth 5.000 artistë, deklaroi Presidenti i Komitetit Organizativ "Soçi-2014" Dimitri Çernishenko (Dmitry Chernyshenko). "Lista e ditëve të mbajtjes së shfaqjeve dhe koncerteve tashmë është hartuar, por emrat e artistëve mbahen ende sekret", - shtoi ai.

Lojrat Olimpike Dimërore do të zhvillohen në Soçi nga 7 deri më 23 shkurt të vitit 2014.