"Në mes të Rusisë dhe shumë vendeve po zhvillohen konsultime në lidhje me Olimpiadën e ardhshme. Ne shkëmbyem informacion dhe diskutuam mënyrat se si ne të komunikojmë rreth Lojrave. Dhe unë e vlerësoj këtë si një proces shumë pozitiv", - vuri në dukje Breedlove në një konferencë shtypi pas një sërë takimesh të zyrtarëve të lartë ushtarakë të NATO-s.