"Ne duhej të fillonim sot procesin negociator, por na telefonoi Lakhdar Brahimi, i cili na vuri në dijeni mbi refuzimin e opozitës për të marrë pjesë në të", - tha ajo.

Sipas fjalëve të Buseina Shaaban, në momentet aktuale Lakhdar Brahimi po mban takime të ndara me përfaqësuesit e opozitës dhe qeverisë siriane.