Sipas fjalëve të zëdhënësit të Komitetit Olimpik të Tajlandës, ajo përmbushi normat e kualifikimit gjatë garave të skive alpine në Slloveni.

Mai do të përfaqësojë Ekipin kombëtar të Tajlandës duke debutuar nën emrin Vanakorn. Në Lojrat Olimpike në Soçi violinistja do të marrë pjesë në garat e sllallomit gjigand.

Në 500-shen e kryesuesve në rejtingun botëror të skive malore nuk figurojnë përfaqësuesit e Tajlandës. Sipas rregullave të Olimpiadës, vende të tilla mund të debutojnë në to me një skiator dhe një skiatore, me kusht që ata të përmbushin normativat e kualifikimit për nivelin e dytë. Mae e bëri këtë në garat e zhvilluara në Slloveni.