"Në bisedimet e sotme ne riafirmuam sërish unitetin e pozicioneve tona në lidhje me faktin se ne duam që konferenca t'i japë fund gjakderdhjes, t’u presë rrugën përpjekjeve për ta shndërruar Sirinë në vatër të terrorizmit ndërkombëtar dhe rajonal", - tha ai.

Ministri i Jashtëm i Sirisë Walid Muallem, nga ana e vet, konfirmoi pjesëmarrjen e Sirisë në konferencën e paqes "Gjeneva-2".