Ata kanë vendosur në faqet e thyera njoftimin me kërkesën për të mos përdorur e-mail e Microsoft - kompanisë që zotëron Skype.

Në njoftimin e sipërpërmendur theksohet se Microsoft ia transmeton të gjithë informacionin e përdoruesve shërbimeve të fshehta qeveritare.

"Ushtria elektronike siriane" është një grup hakerësh që mbështesin Presidentin sirian Bashar Al-Assad. Hakerët sulmojnë rregullisht faqet e botimeve kryesorë botërore dhe kompanive të mëdha.