Figurinën e vet ai e ka vendosur mbi një kokërr tjetër po të tillë tërshëre.

Anatoli Konenko është autor i disa miniaturave, të cilat janë regjistruar tashmë në Librin e Rekordeve Guinness, duke përfshirë edhe librin më të vogël në botë në madhësi 0.9 x 0.9 mm.

Ndër veprat e mjeshtrit të miniaturave është edhe pleshti i mbathur me patkonj, një karvan me deve në vrimën e gjilpërës, bizhuteri për insektet, mini-portrete dhe mikro-libra.