Me krerët e Shërbimit Federal të Sigurimit (FSB) dhe Ministrisë së Punëve të Brendshme, respektivisht Aleksandër Bortnikov dhe Vladimir Kollokolcev, Putin diskutoi masat e përforcimit të sigurisë të gjithë territorin e Rusinë.

Pas takimit në administratën rajonale, Presidenti Putin vizitoi një nga spitalet ku janë shtruar njerëzit e plagosur prej shpërthimeve.