Ky projekt ofron një mundësi të mrekullueshme për të parë peizazhet e vjeshtës të Kamçatka, gejzera-t (shpërthime uji të nxehtë; angl. geysers) dhe burimet natyrore nëntokësore me ujë të vluar, kazanët e mëdhenj të baltës (të vlefshëm për kurim me banja balte) dhe vullkanet, liqenet dhe përrenjtë, pa dalë nga shtëpia. Liqeni Klorid dhe gejzeri Mutnij (i Turbullt), përroi Kisllotnij (Acid) dhe fusha termale Perëndimore, liqeni me ujë të nxehtë Bannoe dhe kazani me baltë natyrore Skulptor - të gjitha këto janë vendet më interesante dhe më piktoreske të Uzon, të paraqitura në udhëtimin virtual.

Projekti në fjalë është në dispozicion në faqen e Internetit www.Airpano.ru/