Për herë të parë kozmonautët dhe astronautët do të fluturojnë (hyjnë) në Vitin e Ri në 16:08 me orën e Moskës më 31 dhjetor. Në këtë moment Stacioni do të fluturojnë midis Australisë dhe Zelandës së Re.

Për herë të fundit në vitin 2014 stacioni do të hyjë në 13:51 me orën e Moskës më 1 janar, kur do të fluturojë mbi Oqeanin Paqësor në lindje të Zelandës së Re.