Në vendin e dytë u renditën Ministri i Mbrojtjes Sergei Shoigu, me një mbështetje 8%, dhe Ministri i Jashtëm Sergei Lavrov me 7%.

Valeri Fjodorov tha se Vladimir Putin ruan pozitën kryesuese në këtë rejting për të dhjetin vit me radhë.