"Ne kemi marrë përsipër të garantojmë sigurinë e ngarkimit të kimikateve në anijet daneze dhe norvegjeze kontejnerë dhe të ofrojmë sigurinë brenda kufijve të ujërave territoriale të Sirisë. Dhe ne do ta bëjmë jo vetëm këtë, por së bashku me partnerët tanë kinezë. Ky është rasti i parë kur ushtarakët e Rusisë dhe Republikës Popullore të Kinës do të kryejnë krah për krah detyrat e tyre profesionale jo gjatë stërvitjeve të përbashkëta, por në kushtet reale të krizës së vërtetë", - deklaroi Mahaill Uljanov.