"Unë do të doja të Ju informoj se gjatë mbledhjes së sotme Qeveria ruse mori vendimin për të ndihmuar kolegët tanë, në lidhje me atë që po ndodh në tregjet botërore, dhe për t’i vënë në dispozicion Republikës së Bjellorusisë mjete suplementare hua në vitin 2014", - u tha Putin gazetarëve pas takimit të Këshillit të Lartë të Shtetit të Federatës Ruse dhe Bjellorusisë.