"Në bisedat telefonike me disa njerëz unë ngandonjëherë flas për disa gjëra në mënyrë të tillë, që të shikoj më pas nëse do të shfaqet ky informacion në media apo jo, dhe kjo publikohet. Ne këtu brenda flasim, ndërsa jashtë ndërtesës mund të jetë parkuar ndonjë automobil, nga i cili dhe realizohet përgjimi", - tha Tomisllav Nikoliç në një intervistë për kanalin televiziv B92.

Ai shprehu bindjen e vet se rrjedhja e informacionit nuk po vjen nga administrata presidenciale.