Maria Aljohina u lirua. Të gjitha dokumentet e duhura janë formuluar dhe janë nënshkruar", - tha ai.

Sipas fjalëve të avokatit, në ora tetë të mëngjesit ai u thirr në koloninë penale, ku në praninë e Maria Aljohina u njoftua lirimi i saj. Me shumë gjasa, ajo që sot do të niset me tren për në shtëpi.