Presidenti shpjegoi arsyen e uljes së çmimeve të gazit për Ukrainën, foli për situatën ekonomike në vend, mbi amnistinë si dhe problemet aktuale ndërkombëtare.

Kryetari i shtetit mbajti sot këtë konferencë të madhe për shtyp mbi rezultatet e vitit tashmë për herë të 9-të.