Dimitri Kiseljov theksoi se markat (brands) e "Zërit të Rusisë" do të ruhen dhe se njohuritë dhe aftësitë e bashkëpunëtorëve të tij gëzojnë kërkesë të lartë.

Më 9 dhjetor Presidenti rus Vladimir Putin nënshkroi dekretin për krijimin e Agjencisë informative ndërkombëtare "Rusia Sot" në bazë të Agjencisë RIA Lajmet, në të cilën do të përfshihet gjithashtu edhe Radiokompania Transmetuese Shtetërore ruse "Zëri i Rusisë".