"Në disa vende të BE-së deri tani ekziston një nocion i tillë si "jo-shtetas", - njeri i privuar nga të drejtat dhe liritë. Ne besojmë se kjo nuk është aspak normale dhe do të vazhdojmë të luftojmë për të drejta të barabarta", - theksoi Putin. "Kjo vlen për të gjitha shtetet, por nuk do të thotë aspak se ne do të vringëllojmë shpatën dhe të fusim trupat tona kudo qoftë", - deklaroi Presidenti.

"Gjithashtu, as që mund të bëhet fare fjalë mbi hyrjen e trupave ruse në Ukrainë", - tha Vladimir Putin.