"Natyrisht, ne presim fitore prej sportistëve tanë", - shtoi Presidenti. "Por unë do të përmbahem dhe nuk do të përmend numrin e medaljeve dhe pikëve të tyre. Është e nevojshme që sportistët tanë të demonstrojnë talentin dhe karakterin e tyre të fortë", - theksoi ai.