Ajo do të fillojë në mesditë, pra, më 12:00 sipas orës së Moskës. Numri i gazetarëve të akredituar të mediave ruse dhe të huaja i tejkalon të 1.300 vetët. Radiokompania "Zëri i Rusisë" do të realizojë transmetimin direkt të konferencës për shtyp të Presidentit Putin.