"Në mesazhin e tij të urimit Putin theksoi se kjo është shenjë e njohjes së autoritetit dhe meritave të saj në udhëheqjen e shtetit", - njoftoi shërbimi për shtyp i Kremlinit.

"Presidenti i Rusisë shprehu besimin se Qeveria e re Federale do të vazhdojë politikën e forcimit të mëtejshëm të marrëdhënieve ruso-gjermane në frymën e partneritetit strategjik", - vunë në dukje në Kremlin.