Një ditë më parë aty, gjatë punës në çati vdiq punëtor, pasi ra nga një lartësi prej 35 metrash.

Ndërtimi i stadiumit ka mbetur në mënyrë të konsiderueshme pas grafikut të përcaktuar, prandaj punimet atje tani po vazhdojnë plot 24 orë. Në përputhje me vendimin e FIFA-s, stadiumi duhej të përfundonte para fundit të këtij viti.

Prokuroria mendon se njerëzit punojnë në kushte si shumë të rrezikshme dhe se domosdoshmëria për të përfunduar punën ndërtimore në kohë nuk mund të jetë kurrsesi shpjegim për humbjen e jetës së njerëzve.