"Të jeni të bindur se ne do të bëjmë gjithçka për arritjen e këtij qëllimi", - tha ai.

Kryeministri ukrainas tha gjithashtu se gjatë takimit të tij me Presidentin rus Vladimir Putin, Kryetari i shtetit i Ukrainës, Viktor Janukoviç, shpreson të diskutojë programin e bashkëpunimit në sferën e ndërtimit të anijeve, në industrinë e ndërtimit të aeroplanëve, atë energjetike, në industrinë e prodhimit të makinave të transportit si dhe fusha të tjera.