Ato së shpejti do të mbërrijnë në Siri, deklaroi Zëvendësministri i Jashtëm rus, Gennadi Gatillov.

Specialistët rusë do të impenjohen me transferimin e armëve kimike siriane në portin e Latakia, ku ato do të ngarkohen në anije dhe do të dërgohen më pas në vendin e shkatërrimit, saktësoi diplomati.