"Pa marrë parasysh inflacionin, unë mendoj se ne mund të dalim në vitin 2020 në volumin prej 50 miliardë $ në vit. Ndërsa kjo është një rritje deri në katër herë", - tha Rogozin.

Sipas fjalëve të Dimitri Rogozin, nuk ka asnjë dyshim se Rusia jo vetëm do t’i ruajë vetes vendin e eksportueses së dytë më të madhe të armëve në botë, por dhe do të ulë hendekun në mes të vendit të parë dhe të dytë.