"Për periudhën janar-tetor të këtij viti në Rusi është regjistruar rritja natyrale e popullsisë. Rezultate të tilla ne kemi marrë për herë të parë që nga viti 1991. Dhe kjo është një performancë shumë e mirë", - tha Putin në mesazhin e tij vjetor drejtuar Asamblesë Federale.