Pranë godinës ndaluan tre autobusë, nga të cilët dolën ushtarë me helmeta në kokë dhe jelekë antiplumb dhe hynë me forcë brenda saj.

Ministria e Punëve të Brendshme deklaroi se protestuesit kanë vënë në përdorim gaz lotsjellës, duke hedhur mbi ushtarakët dhe efektivët e zbatimit të ligjit edhe bomba tymi. Ata kanë derdhur gjithashtu ujë mbi kokat e oficerëve të policisë nga dritaret e administratës së qytetit.