Në këtë moment dihet vetëm se kulmi i shembur përfshin një zonë rreth 100 metra katrore, kurse pjesa e mbetur e çatisë është në gjendje shumë të keqe.

Në vendin e situatës emergjente mbërritën tashmë zjarrfikësit dhe ekipet e shërbimeve të shpëtimit.