Telefonata mbi minimin është bërë në mënyrë anonime. Informacioni tani po verifikohet nga organet kompetente. Sipas njoftimeve të dëshmitarëve okularë, kurrfarë paniku nuk vërehet në mesin e pasagjerëve.

Më parë, të hënën dhe të martën, për shkak të njoftimeve mbi minimet e disa objekteve, janë mbyllur në mënyrë të përsëritur stacionet qendrore të metrosë së kryeqytetit.