"Marrëveshja e Stabilizim Asocimit me BE-në është marrëveshje mbi përafrimin, prosperitetin dhe investimet. Ajo nuk kërkon kurrfarë kompensimesh, dhe ne nuk do të pranojë asnjë lojë me shifra", - tha Bailly.

Ai gjithashtu përjashtoi plotësisht mundësinë e ndryshimit të kërkesave të Bashkimit Evropian ndaj Ukrainës, duke përfshirë edhe lirimin e ish-Kryeministres Julia Timoshenko.