"Ne shpresojmë se, duke u nisur nga marrëdhëniet e mira dhe të përzemërta mes dy vendeve dhe me marrjen parasysh të projekteve ekzistuese premtuese në sferën e bashkëpunimit, palët do të jenë në gjendje për ta zgjidhur këtë çështje", - tha Zarif në një konferencë për shtyp në Teheran pas bisedimeve me Ministrin e Jashtëm rus Sergei Lavrov.