Më parë, po sot, është mbyllur stacioni "Sheshi i Pavarësisë" dhe nyja ndërlidhëse në stacionin "Kreshjatik".

Në stacionet e metrosë tani po punojnë forcat e policisë dhe xhenierët. "Regjimi i punës së metrosë do të varet nga rezultatet e inspektimit dhe verifikimit të organeve të zbatimit të ligjit", - thanë në shërbimin për shtyp.