Epiqendra e tërmetit është regjistruar 28 kilometra larg nga Kepi Kronockij. Vatra e tij shtrihej në një thellësi prej 60.4 kilometrash nën shtratin e detit. Viktima dhe shkatërrime fatmirësisht nuk ka. Mbi kërcënimin e ndonjë cunami nuk është njoftuar.