Sipas të dhënave paraprake, në repartin e lyerjes së makinave të sallonit të automobilave po digjet karburanti me një sipërfaqe totale prej 100 metra katrore. Ekziston rreziku i shpërthimit dhe përhapjes së zjarrit.

Zjarrit i është caktuar niveli më i lartë i kompleksitetit. Shkaqet dhe rrethanat e këtij incidenti janë duke u hetuar. Informacion në lidhje me viktima në momentet aktuale është raportuar.